Rekrytera inom Sälj & Marknad

Bygg ditt employer brand. Använd rätt rekryteringskanal. Anställ de vassaste kandidaterna.

Osäker på hur man gör? Vi hjälper dig!

Vill ni växa och expanera er befintliga säljstyrka? Eller har någon av era nuvarande resurser blivit överrekryterad av en konkurrent?

Anledningarna till att varför man vill anställa en säljare är många. Försäljningen är navet i företaget som skapar tillväxt och möjliggör för övriga funktioner i organisationen att existera. Utan försäljning inget företag. Utan framgångsrik försäljning ingen tillväxt.

Så långt är alla med. Problemet är att duktiga säljare inte växer på träd. Det gör däremot vakanta säljroller.

Steg 1 i att lyckas med rekryteringen av en ny säljare är att vara en attraktiv arbetsgivare. Det är otrolig konkurrens på talanger och det gäller inte bara inom säljyrket. Investera i ert employer brand och visa hur ni står ut ur mängden genom er digitala närvaro – på hemsidan, karriärsidan och Linkedin.

Steg 2 är att hitta bra kandidater. Här finns det två tillvägagångssätt – annonsering och headhunting (search). Beroende på er situation, budget och arbetsbelastining kan det vara värt att anlita ett proffessionellt rekryteringsföretag/headhunter till att sköta hela processen från kravprofil till anställning.

Vi på Giggle kan hjälpa er att bli en attraktivare arbetsgivare (employer brand), samt guidea er till rätt rekryteringskanal för ert unika behov.

Hitta topprekryterare. Helt kostnadsfritt.

Eller ring oss direkt på 08-525 04 161