Executive Search

Bygg ditt employer brand. Använd rätt rekryteringskanal. Anställ de vassaste kandidaterna.

Osäker på hur man gör? Vi hjälper dig!

Rätt person på rätt plats är essensen inom rekrytering och chefsrekrytering är inget undantag. Tvärtom. Rätt ledare kan innebära att en hel organisation når framgång, medan en felrekrytering av en nyckelposition kan bli ett ödesdigert misstag. Eftersom ledarskap är situationsberoende så kräver Executive Search i allra högsta grad att man söker längre än fina meriter och ett fläckfritt CV. Personlighet, drivkrafter och ledarskapsstil kommer bli vitala parametrar för hela gruppens framgång.

Steg 1  i att lyckas med rekryteringen av en ledare är att vara en attraktiv arbetsgivare. Det är otrolig konkurrens på personal inom alla områden, inte minst executive search. Investera i ert employer brand och visa hur ni står ut ur mängden genom er digitala närvaro – på hemsidan, karriärsidan och Linkedin.

Steg 2 är att hitta bra kandidater. Här finns det två tillvägagångssätt – annonsering och headhunting (search). Beroende på er situation, budget och arbetsbelastining kan det vara värt att anlita ett proffessionellt rekryteringsföretag/headhunter till att sköta hela processen från kravprofil till anställning.

Vi på Giggle kan hjälpa er att bli en attraktivare arbetsgivare (employer brand), samt guidea er till rätt rekryteringskanal för ert unika behov.

Hitta topprekryterare. Helt kostnadsfritt.

Eller ring oss direkt på 08-525 04 161